1066 Budapest, Teréz krt. 8. +36 30 465 13 81 H-K-CS-P: 9-19, Sze: 9-20, Szo-V: zárva

Rólunk

Mielőtt bármit is mondanánk magunkról fontos tudnod, hogy mi az a DXN?

A DXN,  DEXIN egy kínai kifejezés, amely a következõ jelentésekkel bír:

MEGBÍZHATÓSÁG. BECSÜLETESSÉG. ERÉNY.

 

dxn_logo_med

Ezek az alapelvei a DXN malájziai ganodermás termékeket előállító vállalatnak, aki a mi alapkávénkat a fekete kávét is gyártja és forgalmazza! Ezzel az elvvel mi is maximálisan egyetértünk, és ezen elvek figyelembe vételével született meg a DXN Coffee! Mert a kávé lehet egészséges mondjuk mi. Sőt!!! A kávé /mértékkel fogyasztva/ igen is egészséges. A DXN Coffee azt a küldetést tűzte ki céljául, hogy megmutassa neked, és elvigye hozzád azt a kávét, ami a szervezeted számára minden szempontból a legmegfelelőbb, ha magad is rendszeres kávéfogyasztó vagy, vagy csak néha iszol egy-egy csészével. Kávézóval, kávét értékesítő üzlettel lépten-nyomon találkozol bármerre is járj a világon! Na de olyannal ahol egészséges kávét ihatsz és minden termék elkészítésénél ügyelnek arra, hogy a szervezeted számára az a legmegfelelőbb legyen?

aboutus

KÜLDETÉSÜNK

A kávézás élvezete kompromisszumok nélkül!

CÉLUNK. Nagyon fontos számunkra, hogy hozzánk betérve kávét, ételt, italt, süteményt is fogyaszthass minden lelkiismeretfurdalás nélkül, tudván hogy egy cseppet sem ártottál ezzel az egészségednek. Korunk emberének életvitele egyáltalán nem mondható egészségesnek, és sajnos a rohanó világunk felpörgetett irama, a sterssz, az egészégtelen életmód /egészségtelen ételek-italok-kevés mozgás/ mind mind az egészségünk rovására megy. Találunk különböző éttermeket ahol ehetünk egészséges ételeket, de nem ihatunk egészséges italokat. Tudunk egészséges italokat fogyasztani, de ott ritkán kapunk egészséges ételeket, nem is beszélve a süteményekről, és a kávéról. Egészséges kávét pedig egyáltalán nem találunk lépten-nyomon. A kávé egészségre gyakorolt pozitív hatása ma már nem kérdés, hanem bizonyított tény.

EGÉSZSÉGES ALAPANYAGOK. A kávézóban található teljes kínálatunk nagy része saját készítésű, válogatott, az egészségre jótékony hatással bíró alapagyagokból készül.

KÁVÉK. Minden kávénk a DXN ganoderma tartalmú kiváló minőségű arabica kávéjából készül, ami semmiféle adalékanyagot nem tartalmaz, ezáltal egyértelműen jótékony hatással van a szervezetre. Fontos különlegessége a benne található organikus ganoderma extraktum, ami nagyon pozitív hatással van a szervezetre, méregtelenít /ezáltal lugosító hatású/ és erősíti a szervezet ellenálló képességét is.

SZENDVICSEK. A szendvicsek elkészítésénél is ügyelünk arra, hogy azok a lehető legegészségesebbek legyenek. A pékáru és a felvágottak gluténmentesek, a vaj és sajt laktózmentes, és a felhasznált zöldségfélék a lehetőségekhez mérten válogatott magyar termékek.

ÜDÍTŐK. Üdítőink csak természetes alapanyagokat tartalmaznak, helyben készülnek /kivéve az ásványvizet/ hozzáadott cukrot egyéb adalékanyagokat nem tartalmaznak, ízletesek és egészségesek. A facsart narancslé mindig frissen kerül a poharadba.

SÜTEMÉNYEK. A süteményeink vegán, és palao termékek, igazi különlegességek! Természetesen adalék, és tartósítószerek nélkül készülnek. “Mert a kávé lehet egészséges”! ……és minden más is amit nálunk fogyasztasz!

aboutus

MIÉRT IS A "DXN COFFEE"?

MITŐL VAGYUNK MI “EGÉSZSÉGES KÁVÉZÓ”? A kávézóban található italok, és ételek többsége saját készítésű, amik gondosan megválogatott adalékmentes alapanyagokból készülnek. A beszállítók kiválasztásánál elsődleges szempont az egészséges termék, és a  kiváló minőség volt. A kávézó mint intézmény több száz éves hagyományokra tekinthet vissza  legyen az egy bécsi kávéház, egy párizsi,-római,-budapesti kávézó, vagy egy texasi étkező, ahol kancsóval mérik a kávét. Napjainkban többen járnak kávézókba, mint valaha, köszönhetően a kávé egyre növekvő népszerűségének. Bár a kávéfogyasztás sokaknak teljesen hétköznapi tevékenység, rengeteg ember számára mégis új és izgalmas élmény. Ettől a friss szenvedélytől inspirálva egyre több specialty kávézó nyílik meg világszerte. Az efféle kávézók azonban nem csak a műértőknek szólnak. A minőség, a fenntarthatóság és az igényesség híveinek egy specialty kávéház a tökéletes hely, hogy társadalmi életet éljenek, új ízeket fedezzenek föl, és magukba szívják a hely különleges atmoszféráját. Egy remek kávé fölött üldögélni milliók számára az élet legjobb dolgai közé tartozik. A kávé a világon az egyik legnépszerűbb élvezeti cikk és a világ legnépszerűbb itala (az ivóvíz után). Magyarországon a második leggyakrabban fogyasztott élelmiszer, csak a fehér kenyér előzi meg. Az éves egy főre jutó kávéfogyasztás Magyarországon 2,8 kg.

KÁVÉINK. Minden kávénk a DXN ganoderma tartalmú kiváló minőségű arabica kávéjából készül, ami semmiféle adalékanyagot nem tartalmaz, ezáltal egyértelműen jótékony hatással van a szervezetedre. A GANODERMA-ról fontos tudni, hogy a tudományos kutatások és kísérletek minden szempontból megerősítették a  pozitív hatásait, különös tekintettel vértisztító hatására, így javítja a vérkeringést és a sejtek minőségét. Lehetővé teszi, hogy belső szerveink rendeltetésszerűen működjenek, javíthatja a gyenge fizikai állapotot és erősíti az immunrendszert. Bizonyítottan hatékonyan segíthet az egészség és fizikai erőnlét megőrzésében. A Ganoderma népszerűsége nem véletlen, hiszen számos tudományos kutatás támasztja alá jótékony tulajdonságait. A Ganoderma gombában lévő biológiailag aktív hatóanyagok számos betegség megelőzésében játszhatnak fontos szerepet.

aboutus

A KÁVÉZÓ

MITŐL VAGYUNK MI “EGÉSZSÉGES KÁVÉZÓ”? A kávé a világon az egyik legnépszerűbb élvezeti cikk és a világ legnépszerűbb itala (az ivóvíz után). Magyarországon a második leggyakrabban fogyasztott élelmiszer, csak a fehér kenyér előzi meg. Az éves egy főre jutó kávéfogyasztás Magyarországon 2,8 kg. A kávézókkal szemben mindenkinek más és más az elvárása, de a kávéval szemben a legfontosabb, hogy jó minőségű, jó ízű, megfelelően elkészített, és jót tegyen a szervezetünknek. A fenti fontos feltételeknek természetesen mi is maximálisan megfelelünk, de mi feltettük a kávéra a „koronát“ azzal, hogy mi egészséges kávét készítünk! Kávézónk lépést tart a mai felgyorsult világ „coffee to go“ koncepciójával. Azonban mi hisszük, hogy egy kávézónak kapcsolatteremtő helynek is kell lennie, ezért belső kialakításában ügyeltünk arra, hogy az „érezzük magunkat otthon“ érzésnek is felejen meg. Fontosnak tartjuk, hogy szolgáltatásaink a legszélesebb körben elégítsék ki vendégeink igényeit:

 

EGÉSZSÉGES KÁVÉ-ITAL-ÉTEL-SÜTEMÉNY VÁLASZTÉK

ALTERNATÍV TEJEK FELÁR NÉLKÜL, KUTYABARÁT KÁVÉZÓ

WI-FI INGYENES, EXPRESSZ INGYENES MOBILTÖLTÉS

TERASZ, MEETING ROOM, DIÁKKEDVEZMÉNY

NYUGDÍJAS KEDVEZMÉNY

BARISTÁINK: A barista olyan szakember aki komoly szakmai tudással rendelkezik, aki  tanácsot ad, hogyan készítsünk olyan kávét, amely nemcsak szimpla koffeinforrás, hanem  érdekes ízvilágú, izgalmas  és ami a legfontosabb kellemes jóízű is. Minden munkatársunk nagy szakmai tudással rendelkező profi, képzett barista, sőt néhányuk már barista tréner is. A kávézóban kapható termékeinkről, alapanyagainkról, a szervezetre jótékony hatással bíró gyógynövényekről mindent tudva szívesen állnak rendelkezésedre.

Kapcsolat:


1066 Budapest, Teréz krt. 8.
+36 30 465 13 81
H-K-CS-P: 9-19, Sze: 9-20, Szo-V: zárva
Kérlek értékeld a kávézót:
tripadvisor

Instagram oldalunk:


Facebook oldalunk: